Ga naar de inhoud
Entertainment

Ellen DeGeneres over baby Archie: 'Hij lijkt op Harry'

Beeld © Getty Images

Elle DeGeneres (61) heeft een drukke zomer achter de rug. De presentatrice ging op vakantie naar Amsterdam en ging ook op visite bij prins Harry en Meghan Markle. Ze vertelt erover in haar talkshow.

"Hij lijkt op Harry"

Ellen DeGeneres ging samen met haar vrouw Portia naar Amsterdam. Ze vonden het fantastisch: "Het is daar prachtig. Er zijn overal grachten en we liepen over de Wallen." Ellen zou Ellen niet zijn, als ze geen grapjes zou maken over het vrije imago van de stad. "Ik kom uit New Orleans dus ik dacht dat ik de meeste gekke dingen wel had gezien, maar dat was dus niet zo. Nu heb ik dat wel gezien. Vergeef me, Jezus."

Ook
Lees ook:
Ook P!nk en Ellen DeGeneres komen op voor Harry en Meghan

Op de terugweg naar de Verenigde Staten maakte Ellen ook nog even een stop in Engeland. Hier bezocht ze Harry, Meghan én baby Archie. "Het was een eer voor hun om mij te ontmoeten", grapt ze. "Het is zo'n leuk en aardig stel. Ze zijn zo nuchter. Ik zie dat ze veel kritiek krijgen en dat haat ik. Ze doen zo veel goeds voor de wereld." Ellen en haar vrouw had het met de royals vooral over alle manieren waarop zij de natuur helpen. Beide stellen zetten zich namelijk in voor een betere wereld.

Ellen kreeg ook de kleine Archie nog even te zien. Ze mocht hem zelfs een flesje geven. De hele wereld is natuurlijk benieuwd hoe de baby eruitziet en daarom schetst de presentatrice een beeld. "Hij lijkt op Harry en hij heeft meer haar dan dat ik op die leeftijd had."