Entertainment

Exit Fabrizio, Temptation-Pommeline dolgelukkig met nieuwe vriend

09 september 2019 13:06 Aangepast: 09 september 2019 13:35
Beeld © RTL/Videoland

Pommeline (25) lijkt na haar Temptation Island VIPS-avontuur opnieuw de liefde te hebben gevonden. Dit keer niet met haar ex-verloofde Fabrizio (26), maar met een nieuwe vlam.

Pommeline en Fabrizio hebben al uit de doeken gedaan dat hun verloving én relatie verbroken is na Temptation Island VIPS. De spierbundel leek al snel (meermaals) de liefde opnieuw te hebben ontdekt, maar over het liefdesleven van de blondine werd gezwegen. Tot nu, want ze heeft op haar Instagram Story laten weten weer helemaal in de wolken te zijn. Dit keer mag Levi Murillo zich de gelukkige noemen. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Huh? Is Temptation-Roger verloofd?

De twee hebben vlinders in hun buik en kunnen geen genoeg van elkaar krijgen. Zo plaatste Pommeline een kiekje waarin ze elkaar innig omhelzen en elkaar een kusje geven. Daarnaast deelde ze een foto waarop te zien is hoe Levi slaapt in haar bed. Het nieuwe liefje van de blondine heeft haar in zijn hart gesloten. Opvallend: hij heeft haar ook in zijn Instagram-profiel opgeslagen. Levi heeft namelijk haar initialen in zijn biografie gezet, met - hoe romantisch - een hartje ernaast. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Gaat Temptation-Yasmin ervandoor met ex Birgit Schuurman?

Fabrizio en Pommeline zijn nog een tijdje te zien in Temptation Island VIPS. Over twee weken is de blondine ook te zien in Temptation Gossip, waarin ze haar nieuwe liefde niet onder stoelen of banken steekt. Tot die tijd kun je kijken naar de nieuwste aflevering met Damian, die vertelt dat zijn ex-vriendin Shirley hem "totaal niet miste." Ook doet hij een onthulling over zijn voorliefde voor verleidster Djamiah én vertelt hij over zijn worsteling met gedragsproblemen. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore