Entertainment

Trump opent Twitteroorlog op John Legend en Chrissy Teigen

09 september 2019 08:31 Aangepast: 09 september 2019 09:03
Beeld © Getty Images

Donald Trump heeft weer eens ruzie gemaakt op Twitter. De Amerikaanse president hield zondagavond een tirade over het feit dat hij niet genoeg eer heeft gekregen voor zijn inzet tegen het huidige gevangenissysteem. Trump haalde in het bijzonder uit naar John Legend en diens vrouw Chrissy Teigen.

"Melania, geef deze man alsjeblieft wat waardering. Hij heeft je nodig"

De president heeft er naar eigen zeggen persoonlijk voor gezorgd dat er een wetsvoorstel is ingediend dat de hoge straffen in de Verenigde Staten en hierdoor de volle gevangenissen aanpakt. "Gasten als de saaie muzikant John Legend en zijn vuilgebekte vrouw hebben het er nu over hoe goed dat is. Maar ik heb ze niet gezien toen we hulp nodig hadden om het voor elkaar te krijgen", twitterde hij.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

John Legend brengt bezoek aan Ohio na schietpartij

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Chrissy Teigen: 'Ik zit niet lekker in mijn vel'

De zanger en het model, openlijke tegenstanders van Trump, lijken niet zo te zitten met zijn kritiek. John denkt dat de president vooral wat extra aandacht van zijn vrouw Melania nodig heeft. "Melania, geef deze man alsjeblieft wat waardering. Hij heeft je nodig." Ook Chrissy trekt zich niets aan van Trumps boosheid. Het model deelde een foto waarop ze een schoolbord maakt met lieve berichten erop vanwege de eerste schooldag van dochtertje Luna. "Luna, herinner je je nog de avond voor je eerste schooldag? Toen mama een schoolbord voor je maakte en dat watje van een president voor de negende keer die dag een inzinking had."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Chrissy Teigen heeft nu al dé viral video van 2019 te pakken

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Will & Grace-ster heeft het aan de stok met Donald Trump

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore