Entertainment

Justin Bieber neemt het op tegen haters voor echtgenote Hailey

08 september 2019 13:58 Aangepast: 08 september 2019 14:18
Beeld © Getty Images

Geen eens een lief berichtje van Justin Bieber (25) over zijn echtgenote Hailey Bieber (22) kan zonder haat het internet overleven. De zanger deelde een kiekje van zijn liefje zonder make-up en verwonderde zich over haar schoonheid. Toch waren er fans die het misplaatst vonden van de tieneridool.

"Dit is helemaal nergens voor nodig"

Wat Justin ook doet, hij kan rekenen op kritiek. De zanger deelde een foto van zijn echtgenote Hailey met de tekst: "Geen make-up... Hoe dan?" Hiermee wilde hij laten blijken hoe erg hij onder de indruk is van haar schoonheid, maar zijn volgers vonden het een beetje overdreven en lieten dat duidelijk aan hem blijken. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Hailey Bieber zet nektattoo ter ere van liefje Justin Bieber

"Dit is helemaal nergens voor nodig", schreef een fan aan Justin. "Als je echt van elkaar houdt, dan leef je gewoon en geniet je van elkaar zonder het overdreven aan de wereld te verkondigen of anderen te op te leggen dat ze moeten zien hoe verliefd jullie zijn." Dat schoot in het verkeerde keelgat bij Justin. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Drugs en depressie: Justin Bieber openhartig over moeilijke jeugd

"Je vrouw publiekelijk eren is eigenlijk geweldig en respectvol om te doen", reageerde de zanger. "Ik forceer helemaal neimand, jij volgt mij. Moet ik geen nummers maken over hoeveel ik van mij vrouw hou? Of leg ik jou dan mijn liefde op? Dit is mijn leven. Ontvolg me als je het niet leuk vindt wat ik plaats." Justin houdt zich in ieder geval niet meer in. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore