Entertainment

Huh? Is Temptation-Roger verloofd?

07 september 2019 14:29 Aangepast: 07 september 2019 14:37
Beeld © ANP

Ondanks hun vlekkeloze deelname aan Temptation Island, besloten Roger en Laura afgelopen mei uit elkaar te gaan. Inmiddels zou de bokser alweer een nieuwe vriendin hebben. Sterker nog: hij zou al verloofd zijn met zijn kersverse vlam!

"Het is echt zo radeloos dat jullie mij die vragen stellen of via mij iets proberen te weten te komen"

Hoewel het vuur tussen Roger en Laura definitief geblust is, lijkt de blondine maar niet van haar ex af te komen. Nog regelmatig wordt ze op Instagram bestookt met lastige vragen over haar ex. Zo ook afgelopen week, toen een fan haar een privébericht stuurde en haar erop attendeerde dat Roger alweer verloofd zou zijn.

Dat was voor de Vlaamse de druppel die de emmer deed overlopen. Laura is helemaal klaar met alle ongewenste vragen en besloot daarom korte metten te maken met deze berichtjes, en keerde naar Instagram Stories. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Temptation-Laura en Roger zetten opnieuw punt achter relatie

Ondanks dat we Laura en Roger vooral kennen als koppel, betekent het niet dat volgers bij haar terecht kunnen voor updates. "Ik snap niet dat mensen mij dit maar steeds opnieuw en opnieuw komen vragen", schreef ze woest op haar pagina. "

Ze vervolgde: "We hebben al aangegeven dat we nu gewoon vrienden zijn, dus als je nieuwsgierig bent wat Roger nu doet, wat zijn volgende stappen zijn, wie zijn nieuwe vriendin zou zijn of niet, of hij verloofd is: hij heeft ook een account! Het is echt zo radeloos dat jullie mij die vragen stellen of via mij iets proberen te weten te komen." Waarna ze verwees naar de Instagram van haar ex.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Gaat Temptation-Yasmin ervandoor met ex Birgit Schuurman?

Meer Temptation Island? Ferry Doedens is voor een nieuwe Temptation Gossip afgereisd naar Den Haag voor een bezoekje aan Damian, die openhartig vertelt over de relatieproblemen met Shirley, zijn woedeproblemen en verleidster Djamiah.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore