Entertainment

Linda de Mol: 'We hoeven niet te winnen van RTL 4 en NPO'

06 september 2019 20:57 Aangepast: 06 september 2019 21:33
Beeld © Talpa

Tv-koningin Linda de Mol (55) keert dit weekend terug met de succesrecepten Miljoenenjacht en Ik hou van Holland. Dit keer niet bij het oude vertrouwde RTL, maar bij SBS6. En dat vindt ze best wel spannend, zo vertelt ze aan LINDA.nl.

"Het streven is het marktaandeel van SBS6 te laten groeien, en ik hoop natuurlijk heel erg dat dat lukt"

Voor Ik hou van Holland heeft Linda helemaal kriebels. De show vol oerhollandse spelletjes is namelijk drie jaar niet op de buis te zien geweest. Gelukkig staat ze er niet alleen voor en zijn haar vertrouwde teamcaptains Guus Meeuwis en Jeroen van Koningsbrugge gewoon weer van de partij.

“Het was ontzettend leuk om na drie jaar weer met Jeroen en Guus in de studio te staan”, vertelt Linda. “Ik heb alweer een paar keer ouderwets de slappe lach gehad, waarbij mijn mascara ongeveer op mijn bovenlip zat.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Talkshowhosts vertellen over privé-leven aan Linda de Mol

Maar Linda siert niet alleen de zaterdagavond van SBS, ook zondag zal de tv met Linda weer aanstaan bij veel huishoudens. Dan verschijnt namelijk het nieuwe seizoen van Miljoenenjacht bij de zender. 

En terwijl de programma's eerder miljoenen kijkers wisten te boeien, wordt het dit weekend best spannend. Want zaterdag moet Ik hou van Holland het onder andere opnemen tegen Beste Zangers en RTL4-paradepaardje Dancing with the Stars. Ook Miljoenenjacht heeft concurrentie met Expeditie Robinson en Onze Boerderij

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Linda de Mol neemt Jan Kooijman mee op sexy vakantie

“Ik heb mezelf voorgenomen niet in een wak te schieten als de cijfers tegenvallen”, aldus de presentatrice tegen LINDA.nl. “We hoeven niet te winnen van RTL4 en NPO. Het streven is het marktaandeel van SBS6 te laten groeien, en ik hoop natuurlijk heel erg dat dat lukt."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore