Entertainment

Gaat Temptation-Yasmin ervandoor met ex Birgit Schuurman?

06 september 2019 12:25
Beeld © RTL Beeldbank

Het liefdesleven van de knappe Yasmin heeft een grote smulfactor. Kort geleden kon iedereen nog meegenieten van het drama tussen de brunette en ex-vriendje Thomas Kox. Nu blijkt dat de actrice in de dop haar hart alweer aan een ander heeft gegeven. En dat blijkt aan niemand minder te zijn dan aan Arne Toonen, de 19 jaar oudere ex van de zus van Katja Schuurman. Dat melden verschillende bronnen aan Shownieuws.

Miniatuurvoorbeeld
LEES MEER:

Zus Birgit Schuurman deelt foto's van bruid Katja

Eerder draaide de geruchtenmachine al overuren: hadden Yasmin en Thomas überhaupt wel een relatie toen ze begonnen aan het programma? Onder anderen Tim Hofman beweerde op Twitter dat ze uit elkaar waren voordat ze deelnamen. Ze zouden alleen aan het programma hebben meegedaan om hun carrière een boost te geven. En dat het voor Yasmin inderdaad vruchten heeft afgeworpen, blijkt wel uit haar nieuwe rol in de serie Baantjer. Met deze rol zal ze vast meer in the picture komen te staan. En niemand minder dan Arne is de regisseur!

Miniatuurvoorbeeld
LEES MEER:

Birgit Schuurman en Arne Toonen uit elkaar

Dat Arne en de brunette een relatie zouden hebben, wordt al langere tijd beweerd. De twee zouden namelijk zingend in een bar op Instagram gespot zijn. Daarnaast beweren meerdere bronnen dat ze zelfs met elkaar gezoend zouden hebben! Yasmin zegt hier niks van te weten en beweert dat ze het alleen goed kunnen vinden. 

In februari maakten Arne en zijn ex Birgit Schuurman nog een einde aan hun huwelijk. Ze hebben samen een zoontje genaamd Chico.

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore