Roddelen maar: Temptation Gossip 2019

Zo denkt Temptation-Damian echt over Djamiah

06 september 2019 09:46 Aangepast: 06 september 2019 10:42
Beeld © RTL/Videoland

Damian heeft volop genoten van de vrouwen tijdens Temptation Island VIPS. En in het bijzonder van verleidster Djamiah, met wie hij veel tijd heeft doorgebracht. Ferry Doedens vond het tijd om de Hagenees eens goed aan de tand te voelen.

"Ik zou zeker wel op Djamiah kunnen vallen”

De relatie van Damian en Shirley loopt nogal stroef op Temptation Island. Daar hebben de verleiders van alles mee te maken. Voor Shirley is Guido haar grote verleiding, maar ze zwichtte ook voor de looks van vriendin Yasmin. Damian heeft het daarentegen vooral gezellig met de blonde Djamiah. En dat komt doordat ze "gewoon een heel leuke energie om haar heen heeft", aldus de Hagenees.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Temptation-Giorgio 'zag geen toekomst' en deed zelfmoordpoging

Bovendien kan Damian precies uitleggen wat er zo leuk is aan Djamiah. "Ze is ook lekker druk, echt een stuiterbal. En dat vond ik gewoon heel leuk", begint hij de omschrijving van zijn ultieme temptation. "Daarbij is ze een heel knappe dame die goed gevormd is. Ik zou zeker op Djamiah kunnen vallen.” Of dit volledig tot uiting komt dit seizoen valt nog te bezien, maar alle ingrediënten lijken aanwezig voor een mooi potje overspel. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore