Entertainment

Temptation-Damian: 'Ik heb woedeproblemen gehad'

08 september 2019 12:25 Aangepast: 08 september 2019 12:27
Beeld © RTL/Videoland

Het Temptation Island VIPS-avontuur zit er bijna op en Damian blikt samen met Ferry terug op zijn verblijf op het eiland. In de afgelopen aflevering was te zien hoe de Hagenees tekeerging tegen een boksbal. Volgens hem is dat nog maar een tipje van de sluier, want hij heeft vroeger behoorlijk wat meer schade aangericht.

“Ik ben ook wel blij dat ik het heb kunnen uiten op een boksbal in plaats van op de villa”

Damian kreeg slechte beelden van Shirley te zien tijdens het kampvuur. Zijn vriendin had met Yasmin gezoend, wat niet volgens de afspraak was. Daarnaast vertelde ze aan presentatrice Yolanthe dat ze klaar was met de relatie. Dit viel niet goed bij de Hagenees, die vervolgens tegen een boksbal tekeerging. “Vroeger heb ik best wel woedeproblemen gehad”, vertrouwt Damian toe aan Ferry. “Hier kwam het in één keer weer helemaal omhoog. Dit was eigenlijk niets in vergelijking met vroeger. Toen was het heel heftig.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Temptation-Liessinde vergeeft Orpheo direct na kampvuur

“Ik ben ook wel blij dat ik het heb kunnen uiten op een boksbal in plaats van op de villa.” Voorheen ging het er een stuk heftiger aan toe, legt Damian uit. Hij ramde er vroeger op los tijdens het uitgaan. “Vervolgens ben ik aan zelfverdediging gaan doen, daar je meer zelfbeheersing van. Daarnaast heb ik nog een tijdje therapie gehad. Dat heeft me wel sterker gemaakt. Dus wat je hier zit, valt nog mee.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Temptation-Giorgio 'zag geen toekomst' en deed zelfmoordpoging

Damian doet er alles aan om rustig te worden en te blijven. Zo heeft hij sinds een halfjaar besloten te mediteren. "Dat vind ik heel fijn", legt hij uit. "Voor mij werkt het wel." Of de boksbal dit seizoen van Temptation Island VIPS overleeft, valt nog te bezien. 

Nog meer juicy nieuwtjes en roddels? Hier vind je alle afleveringen van Temptation Gossip.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore