Entertainment

The Handmaid's Tale krijgt spin-off

05 september 2019 13:44
Beeld © HULU

The Handmaid's Tale krijgt een spin-off. De nieuwe serie zal worden gebaseerd op het nieuwe boek van dezelfde schrijfster dat op 10 september uitkomt.

Het boek The Handmaid's Tale van Margaret Atwood stamt alweer uit 1985 en nu, zo'n dertig jaar later, komt er eindelijk een vervolg. Het boek met de titel The Testaments zal ook meteen de basis zijn voor een spin-off van de populaire serie. De nieuwe serie zal ook door Hulu en MGM gemaakt worden.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

The Handmaid's Tale krijgt vierde seizoen

The Testaments gaat dieper in op de wereld van Gilead die we kennen uit The Handmaid's Tale. Het nieuwe verhaal speelt zich vijftien jaar later af. Volgens de schrijfster heeft ze haar inspiratie gehaald uit de vragen die haar door fans gesteld werden. Ook is ze geïnspireerd door de wereld waarin wij momenteel in leven.

The Handmaid's Tale volgt het verhaal van Offred, ook wel June, die als een soort slaaf wordt gehouden in een dystopische samenleving. Haar enige doel is kinderen baren voor de zogenoemde commanders en hun echtgenoten. Het derde seizoen van de serie is deze zomer verschenen op Videoland. Een vierde reeks is in de maak.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kylie Jenner organiseert The Handmaid's Party

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore