Entertainment

Dekhengst Harrie had seks met twee EOTB-deelnemers

05 september 2019 11:52 Aangepast: 05 september 2019 11:59
Beeld © MTV/Videoland

Juicy roddels uit Ex On The Beach Dubble Dutch! Wekenlang volgden we acht hete sexy singles die er lustig op los flirten, daten en feesten. Maar deze wilde avonturen speelden zich niet alleen af voor de camera. Dekhengst Harrie Snijders doet namelijk een boekje open over zijn vunzige bezigheden ná de opnames.

"Ik had even wat goed te maken"

Harrie is tijdens een interview met Shownieuws wel erg openhartig. Hij brengt namelijk een hoop pikante verhalen naar buiten! Zo vertelt hij over een trio die hij zou hebben gehad met de sexy EOTBDD-sterren Jamecia en Jamy. Na een boeking in augustus heeft hij met beiden afgesproken en zijn ze met zijn drieën geëindigd in de hotelkamer. "Ik had even wat goed te maken", lacht Harrie. Of hij ook geïnteresseerd is in een relatie met een van de twee, is volgens de Eindhovenaar niet aan de orde. "Jamecia is een heel leuke meid en Jamy ook, maar qua serieuze kant of relatiemateriaal… Nee."

Miniatuurvoorbeeld
LEES MEER:

Smullen: er komt een nieuw seizoen Ex on the Beach

Dat Harrie en Jamy weer seks met elkaar zouden hebben, had niemand verwacht nadat ze een boekje open deed over de bedkwaliteiten van de ex van Angelica. De vamp vertelde eerder namelijk dat de seks alles behalve goed was. "Het ritme, de grootte, de duurte, de uitgebreidheid. Het was ook spannend of Elodie zou binnenkomen. Het was een beetje geforceerd, dus daarom heb ik er niet zo van kunnen genieten."

Miniatuurvoorbeeld
LEES MEER:

EOTB-Harrie de Hengst krijgt eigen realityserie

Gelukkig voor de fans die smullen van deze roddels: er is een nieuw seizoen in de maak! Sterker nog: je kunt je zelfs nog steeds opgeven om als hete kandidaat je exen te verwelkomen op het tropische eiland. 

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore