Entertainment

Chantal Janzen wil stapje terug doen op televisie

05 september 2019 12:01 Aangepast: 05 september 2019 12:58
Beeld © RTL Boulevard

Chantal Janzen (40) is vanaf vanavond te zien met haar nieuwe programma Chantal's Pyjama Party, de opvolger van haar grote succes Chantal Blijft Slapen. Toch geeft de presentatrice aan dat ze misschien wel een stapje terug wil doen.

"Dat is waar ik vandaan kom"
Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Chantal Janzen duikt in bed met Geer en Corry

Chantal vertelt aan RTL Boulevard dat haar andere grote liefde weer lonkt: het theater. "Ik zit voor het eerst weer met mensen om de tafel over dat ik weer het theater in zou willen. Dat is wel echt vijf jaar geleden. Zes jaar geleden sowieso. Dat is waar ik vandaan kom en dat begon ik nu wel weer te missen." Ze vindt het niet ondenkbaar dat ze en stapje terug zou doen met haar televisieklussen en weer het theater in duikt.  

Chantal kennen we nu al jaren van de televisie, maar daarvoor was ze een grote musicalster. Ze speelde bijrollen in verschillende grote musicals, maar brak echt door bij het grote publiek door haar hoofdrol in Beauty and the Beast. Rollen in musicals als Tarzan, Wicked en Hij Gelooft in Mij volgden al snel en er werd zelfs een musical speciaal voor Chantal geschreven: Petticoat.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Chantal Janzen duikt in bed met Geer en Corry

Ondertussen is Chantal niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie. Bij RTL presenteert ze onder meer Holland's Got Talent en Dance Dance Dance en nu dus ook haar nieuwe programma Chantal's Pyjama Party. Ze timmert ook hard aan de weg met haar blad en online platform &C.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore