Entertainment

Kevin Hart aangesproken op homofobie door Lil Nas X

05 september 2019 04:09 Aangepast: 05 september 2019 08:01
Beeld © ANP

Hoewel Kevin Hart momenteel in het ziekenhuis ligt naar aanleiding van het auto-ongeluk dat hij afgelopen weekend had, is hij in opspraak gekomen over de grove manier waarop hij inbrak tijdens een interview van Lil Nas X, dat eerder werd opgenomen. Er werd aan de 20-jarige Lil Nas X gevraagd waarom hij recentelijk besloten heeft uit de kast te komen, maar nog voordat hij kon antwoorden onderbrak Kevin hem. Dit meldt Variety.

"Hij heeft gezegd dat 'ie gay is, nou en?"

De twee waren, samen met een aantal andere mannen, te gast bij het HBO programma The Shop: Uninterrupted. Interviewer Paul Rivera had zijn vraag aan Lil Nas X net afgerond, waarop Kevin reageerde: "Hij heeft gezegd dat 'ie gay is, nou en?". Hierop reageerde de succesvolle rapper dat hij is opgegroeid in een omgeving 'waar je een hekel moet hebben aan die shit'. Kevin vroeg hem wat hij met 'die shit' bedoelde.

Miniatuurvoorbeeld
LEES MEER:

Dwayne Johnson eerder terug van huwelijksreis

"Kom op nou...als je echt uit 'the hood' komt, dan weet je echt wel wat ik bedoel," aldus Lil Nas X, die er bewust voor koos om zijn coming-out te hebben nu hij veel succes heeft. "Anders zou het overkomen als een schreeuw om aandacht en daar gaat het mij helemaal niet om. Nu is het veel echter." De rapper scoorde dit jaar met de hit Old Town Road, waarvan hij een remix maakte met Billy Ray Cyrus.

Miniatuurvoorbeeld
LEES MEER:

Dotan moest homoseksualiteit geheimhouden van platenlabel

Op Twitter kreeg Kevin er flink van langs. "Kevin Hart weet precies wat Lil Nas X bedoelde met 'die shit' en waarom een jonge, zwarte knul zijn seksualiteit geheim houdt voordat hij voelt dat het veilig is. Waarom niet even luisteren naar wat Nas te zeggen heeft?", aldus een volger. Een ander meldt: "De woede en bitterheid van Kevin Hart over alles wat maar met gays te maken heeft is erg vervelend. Lil Nas X komt zo stabiel en gezond over, terwijl Kevin totaal niet goed overkomt."

Miniatuurvoorbeeld
LEES MEER:

Lil Nas X van nummer 1 verstoten door Billie Eilish in VS

Lil Nas X, wiens eigenlijke naam Montero Lamar Hill is, openbaarde in juni homoseksueel te zijn.

ANP / RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore