Entertainment

Hailey Bieber zet nektattoo ter ere van liefje Justin Bieber

04 september 2019 17:16 Aangepast: 04 september 2019 18:24
Beeld © Getty Images

Hailey Bieber heeft een tatoeage laten zetten. In Hailey's nek prijkt het woord Lover en dat levert flink wat reacties op bij haar fans.

"Liefde wint altijd"

Tattoo-artiest van de sterren Doctor Woo postte een foto van de tatoeage op zijn Instagram. "Liefde wint altijd", schreef hij erbij. Al snel daarna begonnen fans te speculeren over de betekenis van de tattoo. Sommigen zien er een eerbetoon aan haar man Justin Bieber in. Anderen denken dat het iets te maken heeft met haar geloof. Net als Justin is de dochter van acteur Stephen Baldwin namelijk erg religieus.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

ZIEN: Hailey Bieber transformeert in prinses Diana voor fotoshoot

De opmerkelijkste suggestie is dat het 22-jarige model groot fan is van Taylor Swift. De popzangeres bracht namelijk onlangs haar nieuwe album Lover uit. Mocht de tattoo verwijzen naar de popzangeres, dan is dat opvallend. Een paar weken geleden ruzieden Taylor en Justin namelijk nog openlijk op social media over Justins manager Scooter Braun, die Taylor al jaren zou "pesten". En ook Hailey had daar iets over te zeggen.

Nog geen twee weken geleden liet de blondine ook al haar vingers tatoeëren. Op haar rechterhand prijken nu onder meer sterretjes, een maan en bloemetjes.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore