Entertainment

Kijkers bekritiseren familie in Ver van Huis: 'Respectloos'

03 september 2019 21:31 Aangepast: 03 september 2019 22:08
Beeld © RTL/Lola Mooij

Angela Groothuizen (59) trapte vandaag haar televisieseizoen af met het nieuwe programma Ver van huis. Hierin neemt ze gezinnen mee het Amish-leven in, maar de houding van de families valt niet goed bij de kijkers.

"Zou die familie van Beek morgen nog wel de straat op durven?"

Het gezin van Beek werd vooral genoemd, omdat zij zich niet wilden aanpassen aan de waarden van de Amish-familie waar ze verbleven. Zij wilden bijvoorbeeld niet andere kleren aantrekken om zich aan de regels van het basale leven te houden daar. Bovendien mochten de kinderen zelf beslissen of ze aan tafel zouden mee-eten. Ook de moeder van het gezin wilde het niet en zelfs de dag erna wilden ze zich niet voegen bij het ontbijt aan tafel. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Angela Groothuizen gaat terug in de tijd voor Ver van Huis

De reacties van kijkers is niet mals en de familie van Beek worden keihard neergehaald. "Zou die familie van Beek morgen nog wel de straat op durven?", vraagt één iemand zich af. "Wat een opvoeding, zo verwend als dikke stront", meent een ander. "Als de familie van Beek bij mij in het gezin kwam en zich zo asociaal gedroegen had ik ze er uit gegooid! Onbeschoft stuk vreten!", "Geen goed woord over voor dat volk dat te gast" en "Bekrompen mensen" waren enkele van de vele andere reacties op Twitter. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Angela Groothuizen openhartig over Obese-kandidaten

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Fans Angela Groothuizen strooien met complimentjes

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore