Entertainment

Fans door het lint vanwege nieuwe kapsel Harry Styles

03 september 2019 18:21 Aangepast: 03 september 2019 19:26
Beeld © Getty Images

De lange lokken van Harry Styles (25) zijn al een tijdje verleden tijd, maar de nieuwe look van de zanger is korter dan ooit. En de fans zijn niet echt onder de indruk.

"De persoon die zijn haar heeft geknipt, moet ontslagen worden"

De fans volgen Harry op de voet en ze houden echt werkelijk alles in de gaten. Zo ook zijn tripje naar Italië, waar de vader van een fan hem tegenkwam en direct om een exclusief kiekje vroeg. "Ik kan mijn ogen niet geloven", schreef het meisje bij de foto van haar pa en Harry. Hieruit bleek namelijk dat de zanger zijn lokken volledig heeft afgeknipt en een compleet andere coupe draagt tegenwoordig. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Harry Styles: 'Ik heb geen zin in One Direction-reünie'

Het viel de fans op dat de nieuwe look erg veel wegheeft van een andere One Direction-zanger, namelijk Louis Tomlinson. Toch zijn ze over het algemeen gewend aan het feit dat Harry's krullen en lange lokken de aandacht pakken, en niet dit korte kapsel. Het leverde veel Twitter-reacties op. "Wat lijkt hij op Jonathan Byers ui Stranger Things. Gaat het wel goed?", "Ik mis zijn lange haar" ,en. "De persoon die zijn haar heeft geknipt, moet ontslagen worden" zijn een paar van de reacties. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jammer: Harry Styles toch níet in De Kleine Zeemeermin

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore