Entertainment

Torenhoge kijkcijfers voor Chateau Meiland

03 september 2019 08:27 Aangepast: 03 september 2019 13:03

Chateau Meiland heeft maandagavond ruim 1,2 miljoen kijkers getrokken. De realityreeks van SBS6 verbrak daarmee zijn eigen kijkcijferrecord. Nooit eerder keken meer dan een miljoen mensen naar de beslommeringen van de familie die in Frankrijk een kasteel runt.

Vorige week keken 970.000 kijkers naar de eerste aflevering van het tweede seizoen. Samen met de cijfers van uitgesteld kijken staat die uitzending nu op 1.198.000 kijkers.

In de tweede aflevering vertelde Martien Meiland tijdens het klussen dat het chateau zo populair is dat de familie zich nu oriënteert op een groter kasteel. "Dit kasteel is eigenlijk al veel te klein. Het moet groter. Er is zoveel belangstelling: we kunnen die mensen allemaal niet herbergen. We kijken daarom rond naar iets anders. Want het huidige kasteel is ook wel aardig groot, maar als we iets leukers en beters vinden dan weet je het niet met ons", zei Martien.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nieuwe afleveringen Chateau Meiland bijna op tv

Martien en zijn vrouw Erica deden in 2006 mee aan het programma Ik vertrek. In Chateau Meiland zien kijkers hoe het stel met hun dochter Maxime en huisvriendin Caroline een chambres d’hôtes runnen in een kasteel, terwijl ze tegelijk aan het verbouwen zijn.

Kijk de aflevering hier terug.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Martien Meiland neemt plaats in Ranking The Stars’

ANP/RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore