Entertainment

'Kevin Hart is succesvol geopereerd na auto-ongeluk'

02 september 2019 19:54 Aangepast: 02 september 2019 22:24
Beeld © ANP

De rugoperatie die Kevin Hart moest ondergaan nadat hij zondag zwaargewond raakte bij een auto-ongeluk in Malibu is succesvol verlopen. De Amerikaanse komiek moet waarschijnlijk nog wel een aantal dagen in het ziekenhuis blijven.

Zijn vrouw Eniko is positief over Kevin's herstel. In een video die in handen is van TMZ laat ze weten dat "het allemaal goed komt" met hem.

De 40-jarige Amerikaan zat zondagnacht met twee anderen in een auto toen deze van de weg raakte en in een greppel terechtkwam. De comedian en de eigenaar van de auto raakten zwaargewond aan hun rug. De andere inzittende, een vrouw, had geen medische hulp nodig. Volgens ooggetuigen zou Kevin na de crash naar huis zijn gebracht. Daar werd uiteindelijk toch besloten om hem met spoed naar het ziekenhuis te vervoeren.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kevin Hart raakt zwaargewond na auto-ongeluk

Op sociale media spreken verschillende Amerikaanse sterren hun steun uit. Dwayne 'The Rock' Johnson deelde bijvoorbeeld via Instagram een foto waarin hij en Kevin te zien zijn in een scene uit Jumanji: Welcome to the Jungle. "We moeten nog veel meer samen lachen. Ik hou van je man. Blijf sterk", schreef hij bij het plaatje. De twee waren voor het laatst samen te zien in de Fast and Furious spin-off Hobbs & Shaw.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore