Entertainment

Verjaardag Honey Boo Boo overschaduwd door familiedrama

02 september 2019 18:09 Aangepast: 02 september 2019 20:18
Beeld © Getty Images

Het drama blijft voortduren in de familie van Honey Boo Boo. Het realitysterretje viert vandaag haar veertiende verjaardag, maar haar grote dag wordt overschaduwd door het verbroken contact met haar moeder Mama June (40). Op het moment heeft Honey Boo Boos oudere zus Pumpkin (19) namelijk de voogdij in handen.

"Het is niet makkelijk geweest de laatste tijd"

"Het is niet makkelijk geweest de laatste tijd", vertelt Pumpkin, die eigenlijk Lauryn Shannon heet, in haar verjaardagsbericht op Instagram aan zusje Honey Boo Boo. De realityster gaat haar vijftiende levensjaar op aparte wijze in. Ze heeft namelijk het contact verbroken met haar moeder en valt onder de zorg van haar zus Pumpkin. En de grote-zussen-rol heeft nu een heel andere betekenis, blijkt uit de tekst die Pumpkin opdraagt aan Honey Boo Boo. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Honey Boo Boo en familie verbreken contact met moeder

"Een heel fijne verjaardag gewenst aan mijn niet zo kleine zusje", laat Pumpkin weten. "Je wordt vandaag veertien en ik ben zo blij dat ik het met je kan doorbrengen." En hoewel ze een lastige periode doormaken, wil de oudere zus van de realityster haar een hart onder de riem steken. "Ik beloof je dat we hier doorheen komen. Ik ben zo blij dat ik er voor je kan zijn nu je me het meest nodig hebt. En ik geniet ervan om je zussen-moeder te zijn."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Honey Boo Boo in bescherming genomen tegen moeder June

Het familiedrama ligt volledig aan Mama Junes gedrag. Honey Boo Boos moeder zou namelijk haar vriend Geno hebben verkozen boven haar eigen gezin. Dat gaat gepaard met een arrestatie voor het in bezit zijn van heroïne en crack. Daarbij komt dat een interventie geen resultaat heeft opgeleverd. Bovendien is Mama June opgenomen geweest in een afkickkliniek, maar verliet die al na twaalf uur. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore