Entertainment

Dubai-plannen Britt Dekker in het water vanwege Playboy-cover

02 september 2019 14:40 Aangepast: 02 september 2019 15:01
Beeld © ANP

Britt Dekker (27) is een van de kandidaten die met Johnny de Mol op reis gaat in Waar is de Mol?. Hierin gaan BN'ers naar een plek die ze altijd al eens hebben willen bezoeken. Voor Britt was dat Dubai. De hele reis was al geregeld, maar viel toen toch ineens in het water.

"We zouden op allemaal te gekke plekken komen"

Britt vertelt in de 538 Ochtendshow met Frank Dane op Radio 538 wat er precies is gebeurd: "Ik had dus Dubai gekozen." De blondine had haar koffers al bijna gepakt, maar toen hoorde ze drie dagen van tevoren dat de trip werd gecanceld. "We zouden met een sjeik optrekken en met die sjeik het hele land doortrekken. We zouden op allemaal te gekke plekken komen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Victoria Koblenko en Tim Douwsma in paardenfilm Britt Dekker

Die sjeik had alleen een probleempje met Britt. "Toen bleek dus dat die sjeik erachter was gekomen dat ik in Playboy heb gestaan. Vervolgens werden we geweigerd. Nog steeds denk ik van: die gast heeft zestien vrouwen. Hij doet waarschijnlijk veel meer dan zou mogen en dan mogen wij niet mee." Het tripje met de sjeik was van de baan.

De makers van Waar is de Mol? moesten toen iets anders bedenken. Het werd Tsjernobyl. De avonturen van Britt in de Oekraïense stad zie je over een paar weken op SBS6.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Britt Dekker geeft duidelijkheid over toekomst met haar paard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore