Entertainment

Daarom vertelt Shawn Mendes niets over zijn liefdesleven

02 september 2019 14:04 Aangepast: 02 september 2019 15:18
Beeld © ANP

Het gerucht dat Shawn Mendes (21) en Camila Cabello (22) een relatie hebben, doet al lange tijd de ronde. Toch laten de twee zich er niet of nauwelijks over uit, ondanks dat ze wel veelvoudig samen worden gespot door fans en pers. De Canadese zanger legt nu uit waarom hij zwijgt over zijn liefdesleven.

"Ik ben niet de enige in deze relatie"

Een 21-jarige fan vroeg de populaire zanger naar zijn liefdesleven via social media." Je hebt gezegd dat je nog nooit verliefd bent geweest. Is dat recentelijk veranderd?", aldus de fan. Shawn is daar openhartig over. "Ik zou jullie graag meer willen vertellen over mijn liefdesleven, maar ik ben niet de enige in deze relatie. Sommige dingen kan ik niet zeggen. Ik ben niet de enige die keuzes maakt, snap je?"

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Shawn Mendes en Camila Cabello gaan samen optreden

Al lange tijd denken fans zeker te weten dat Shawn Mendes samen is met zangeres Camila Cabello. Een tijdje geleden brachten de twee twintigers opnieuw samen een lied uit: de hitsingle Señorita. Even later traden de twee samen op, met datzelfde nummer, op de VMA's. Hoewel het optreden van de twee er erg intiem uitzag, bleef een kus op het einde toch uit. En dus laten Shawn en Camila het publiek nog altijd in het ongewisse.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`