Entertainment

Is dit het bewijs dat Channah en Quentin weer een item zijn?

01 september 2019 16:57 Aangepast: 02 september 2019 14:12
Beeld © Instagram @qimsbb

Het heeft er alle schijn van dat Temptation-sterren Channah en Quentin weer stapelgek zijn op elkaar. Channah noemt haar baby daddy op Instagram zelfs haar "grote liefde". 

"Wat er ook gebeurt tussen ons, ik zal je altijd steunen"

De twee moesten het programma vroegtijdig verlaten vanwege hun zwangerschap en besloten daarna al snel dat het op romantisch vlak voorbij was tussen hen. Wel bleven ze contact houden, aangezien ze samen een kindje verwachten.

Maar nu lijkt het erop dat de vonk weer is overgeslagen en dat ze elkaar, na een korte break, opnieuw hebben gevonden. Op Instagram deelt Quentin een prachtige foto van hen samen. "Wat er ook gebeurt tussen ons, ik zal je altijd steunen. Ik kan niet wachten ons kleine prinsje te ontmoeten", steunt hij zijn lief bij de post.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Channah en Quentin onthullen geslacht van baby

Channah reageert op haar beurt al even verliefd. Ze laat weten van hem te houden en zegt dat hij haar grote liefde is. Temptation-collega Pommeline is dolblij met de beslissing van het stel. "Ohhh mijn god", schrijft ze even enthousiast als zijn andere volgers onder de post.

Het wordt het eerste kindje voor Channah en Quentin. Afgelopen week maakten het stel met veel gejuich bekend in verwachting te zijn van een jongetje.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Temptation-Channah eerlijk over wat voor moeder ze wil worden

Hoewel de zwangerschap voor Channah als een verrassing kwam, is ze er vooral heel blij mee. En gelukkig heeft ze geen last van kwaaltjes. In een aflevering van Temptation Gossip vertelt ze openhartig over haar toekomstplannen en hoe ze het moederschap voor zich ziet. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore