Entertainment

'Stranger Things-ster David Harbour date met Lily Allen'

01 september 2019 11:58 Aangepast: 01 september 2019 12:53
Beeld © Getty Images

Stranger Things-ster David Harbour (44) en zangeres Lily Allen (34) lijken het heel gezellig met elkaar te hebben. Britse media speculeren volop dat de twee mogelijk een relatie hebben nadat ze voor de tweede keer in korte tijd samen werden gespot.

Lily en David werden zaterdagavond samen gezien in het publiek van een bokswedstrijd in de O2 Arena in Londen. Volgens de Daily Mail verlieten ze het stadion arm in arm, maar viel vooral hun flirterige gedrag tijdens de wedstrijd op. De twee zouden continu met elkaar hebben gepraat en hadden een glimlach van oor tot oor op hun gezicht.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

La Casa de Papel verslaat Stranger Things als populairste serie

De 44-jarige David, vooral bekend van zijn rol als Jim Hopper in de Netflix-hit Stranger Things, had tot april een relatie met Fantastic Beasts-actrice Alison Sudol. Eerder was hij samen met actrice Julia Stiles en was hij enige tijd verloofd met Maria Thayer.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Lily Allen druk bezig met ontwerpen van seksspeeltjes

Lily was tussen 2011 en 2015 getrouwd met Sam Cooper, al werd hun scheiding vorig jaar pas officieel afgerond. In de tussentijd had ze een relatie met dj en mc Meridian Dan.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore