Entertainment

John Travolta kan wel lachen om blunder tijdens VMA's

01 september 2019 09:49 Aangepast: 01 september 2019 12:42
Beeld © Getty Images

John Travolta (65) kan wel lachen om zijn misser tijdens de uitreiking van de MTV Video Music Awards. Hij mocht de prijs voor videoclip van het jaar uitreiken aan Taylor Swift (29), maar in eerste instantie leek hij de prijs aan drag queen Jade Jolie te overhandigen.

"Ik vind het heel grappig dat mensen dat zo anders geïnterpreteerd hebben"

In radioprogramma Dallas-Fort Worth’s Hot 93.3 vertelt de acteur dat hij Taylor eerst niet kon vinden, doordat er zo veel mensen op het podium stonden. "Je kunt zien dat ik op zoek ben naar Taylor, maar ik vind het heel grappig dat mensen dat zo anders geïnterpreteerd hebben."

Volgens John is het onzin dat hij niet zou weten wie Taylor Swift is. "Ik ben bevriend met Taylor Swift, ze is heel aardig geweest voor mijn dochter en mijn vrouw tijdens concerten. En we hebben elkaar wel eens berichtjes gestuurd."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Taylor Swift, Ariana Grande en Billie Eilish grote winnaars VMA

De 65-jarige zei ook dat hij het stiekem wel jammer vond dat hij de award niet aan Jolie heeft gegeven. "Soms denk ik, wat nou als ik die prijs aan Jolie had gegeven... dat zou geweldig zijn geweest. Ik had het eigenlijk gewoon moeten doen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

John Travolta reikt award uit aan verkeerde Taylor Swift

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore