Entertainment

Eddie Taylor en Frans Brauer grote hits bij Voice Senior

31 augustus 2019 13:54 Aangepast: 31 augustus 2019 14:16
Beeld © Instagram @fransbauer

Het was een knalfuif bij The Voice Senior gisteravond. Naast dat het de eerste was dat Frans Bauer (45) optrad als coach, wist deelnemer Eddie Taylor (70) de harten van de kijkers te stelen.

"Oude wijnstokken geven de beste wijn. Eddie Taylor is echt wauw!"

Eddie is een oude rot in het vak. De zanger stond al in het voorprogramma van The Tramps en James Brown, was de leadzanger van de band The Swinging Soul Machine en wist met zijn optreden van Disco Inferno alle voetjes van de vloer te krijgen. De 70-jarige was toch enorm nerveus. "Je hebt een kletsnatte hand", viel presentator Martijn Krabbé op. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Frans Bauer debuteert als coach in The Voice Senior

De zanger viel in de smaak bij de jury, maar zeker ook bij het publiek. Dat blijkt uit de Twitter-reacties van kijkers. "Oude wijnstokken geven de beste wijn. Eddie Taylor is echt wauw!", meent één fan. Maar ook de andere oudgedienden wisten indruk te maken. Eén nieuweling stak er echter met kop en schouders bovenuit: coach Frans!

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Frans Bauer emotioneel door zoon Christiaan

"Frans is echt een aanwist voor The Voice Senior! Leuk dat 'ie er is", "Heb zeker weten met plezier zitten kijken. Goede keuze gemaakt" en "Je doet het goed en kijk elke week naar je" zijn slechts een paar van de enthousiaste reacties op Frans als coach. Bovendien plaatst de zanger zelf op Instagram hoe gelukkig hij is met het programma. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Frans Bauer moet wennen aan 'volwassen' zoon

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore