Ga naar de inhoud
Entertainment

Dochter Paul Walker herenigd met Fast & Furious-collega's

Beeld © Getty Images

Het is bijna zes jaar geleden dat Fast & Furious-acteur Paul Walker omkwam bij een auto-ongeluk. Nu is zijn 20-jarige dochter Meadow herenigd met de familie van de cast van de film.

"Met mijn engel"

In de nasleep van Paul Walkers dood is de focus veelal gelegd op zijn inmiddels 20-jarige dochter Meadow. De brunette eert haar vaders nalatenschap met een foto op Instagram, waarop te zien is dat ze nog altijd close is met de collega's van haar vader. Dit keer deelt ze een foto met Hania Sinclair, de dochter van Vin Diesel, die ook in de franchise te zien is. 

Theron
Lees ook:
Theron en Mirren te zien in Fast & Furious 9

"Met mijn engel", schrijft Meadow bij het kiekje. Vin Diesel speelde samen met Paul in alle Fast & Furious-films en heeft zelfs zijn vierjarige dochter Pauline vernoemd naar zijn beste vriend. "Ik dacht aan niemand anders toen ik de navelstreng doorknipte", vertelde Vin destijds. "Ik voelde zijn aanwezigheid en voelde dat dit de manier was om zijn nagedachtenis onderdeel te maken van mijn eigen nagedachtenis, mijn wereld." 

Dochter
Lees ook:
Dochter Paul Walker eert overleden vader

Paul overleed in 2013 op 40-jarige leeftijd aan een auto-ongeluk. Inmiddels is het bijna zes jaar geleden en Meadow plaatst nog regelmatig foto's van haar vader op haar Instagram-account. Daarnaast heeft de brunette een goed doel opgericht om hem te eren, waarbij de opbrengsten gaan naar het behouden van de oceaan en beurzen voor studenten.