Entertainment

Temptation-Pommeline: 'Het gaat nooit meer werken met Fabrizio'

30 augustus 2019 13:27 Aangepast: 30 augustus 2019 13:37
Beeld © RTL/Tamara de Kruijff

Het werd al pijnlijk duidelijk dat het niet meer ging werken tussen Pommeline en Fabrizio na hun deelname aan Temptation Island VIPS. De tatoeëerder werd al gespot met twee andere vrouwen, maar toch kwam de blondine laatst opeens in zijn Instagram Story voor.

"We weten beiden dat het nooit meer gaat werken tussen ons"

In Temptation Island VIPS wordt duidelijker dat er geen toekomst is tussen Pommeline en Fabrizio. De verloving werd verbroken en de tatoeëerder zou na zijn deelname al twee relaties hebben gehad, één daarvan zou met verleidster Julia zijn geweest. Ondanks de moeilijkheden tussen het voormalige stel verscheen Pommeline onlangs in de Instagram Story van haar voormalige vlam. Nu geeft de blondine duidelijkheid. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

It’s official: Pommeline en Fabrizio zijn uit elkaar

De breuk is niet gelijmd, wil Pommeline laten weten. "We hebben een mooie en intense relatie beleefd, ik hield zielsveel van hem, maar het is beter zo", laat ze weten aan haar volgers op Instagram. "We weten beiden dat het nooit meer gaat werken tussen ons. Ik ben na een lange tijd eindelijk weer mezelf en het gaat prima met me." De relatie is dus definitief over tussen de blondine en Fabrizio. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

‘Pommeline had psycholoog nodig na kampvuur’

“We zijn beiden onze eigen weg gegaan”, gaat de blondine verder in haar Instagram Story. “En hoop dat dat nu iets duidelijker is geworden. Hij heeft fouten gemaakt, maar hij is nog steeds een mens en mensen maken nu eenmaal fouten. Leef en laat leven.” 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Gevreesde bekende Pommeline maakt opwachting in Temptation

Krijg je geen genoeg van Temptation Island VIPS? Kijk dan de nieuwste Temptation Gossip met Thomas Cox! Hierin vertelt de YouTuber over zijn gestrande relatie met Yasmin, zijn avontuurtje met Daniëlle en met hoeveel mensen hij het bed heeft gedeeld. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore