Entertainment

Friends-acteur Matthew Perry kampt weer met problemen

30 augustus 2019 13:30 Aangepast: 30 augustus 2019 13:39
Beeld © Getty Images

Matthew Perry (50) lijkt er maar niet bovenop te komen. De acteur kampte in zijn hoogtijdagen bij Friends al met een alcohol- en drugsverslaving, maar het wil hem maar niet lukken clean te blijven. Nu zou het zelfs zo erg met hem gesteld zijn dat hij geen huis of vrienden meer heeft.

De goedlachse Chandler Bing uit Friends is allang niet meer te zien in Matthew Perry. De acteur kampt al jaren met verslavingen en gezondheidsproblemen. De 50-jarige zou weer in een dal zitten en daarom weer naar de fles hebben gegrepen. Zijn terugval zou ervoor hebben gezorgd dat hij inmiddels geen huis meer heeft én dat zijn vrienden hem hebben laten vallen. Bovendien wil het niet meer vlotten met zijn acteercarrière. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Matthew Perry lag drie maanden in het ziekenhuis

Matthew werd deze week nog vastgelegd door paparazzi in New York en zijn uiterlijk is opzienbarend, vinden de Amerikaanse media. Daarnaast zou het opvallend zijn dat hij is gespot, aangezien hij nauwelijks zijn hotelkamer zou verlaten. De laatste keer dat dat gebeurde, was omdat Matthew naar het ziekenhuis moest wegens een gastro-intestinale perforatie, oftewel een gat in de maag of darm. Dit kan een gevolg zijn van overmatig drankgebruik. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Matthew Perry onder het mes

De verslavingen van de acteur waren tijdens zijn hoogtijdagen in de jaren negentig al duidelijk. Matthew werd toen al opgenomen in een afkickkliniek wegens een verslaving aan medicijnen, maar later bleek ook alcohol geen vriend te zijn van de Friends-acteur. Ook zijn gewichtsschommelingen zouden niet meehelpen aan de mentale gesteldheid van de 50-jarige. Binnenkort zal Matthew wel zijn opwachting maken op het podium, hij gaat openhartig vertellen over de effecten van verslaving in de theatershow van Russel Brand (44).  

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore