Entertainment

Honey Boo Boo en familie verbreken contact met moeder

30 augustus 2019 11:38
Beeld © Getty Images

Het gaat niet goed in Huize Honey Boo Boo. June (40), de moeder van het realitysterretje, lijkt in een diep dal te zitten. Haar dochters hebben daarom besloten het contact met hun moeder te verbreken.

"Ze hebben al het contact verbroken"

Het lukt maar niet om Mama June weer op het rechte pad te krijgen. Honey Boo Boo en haar familie probeerden eerder dit jaar al door middel van een interventie het gedrag van de 40-jarige aan te passen, maar het wil niet lukken. De relatie van de moeder des huizes met Geno Doak valt niet goed. Ze zou hierdoor in de problemen zijn gekomen met drugs, waardoor ze ook werd opgepakt door de politie. Er lijkt maar geen vooruitgang in te zitten. "Ze hebben al het contact verbroken", vertelt een bron aan E! News

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Honey Boo Boo in bescherming genomen tegen moeder June

In Mama Junes realityserie Mama June From Hot To Not werd al duidelijk dat de band behoorlijk bekoeld was. De 40-jarige verbleef in hotels met haar vriend Geno, terwijl haar dochters Honey Boo Boo, Pumpkin en Chubs haar meerdere keren vroegen om naar huis te komen. Nu heeft June besloten om in een caravan te gaan wonen met haar geliefde en dat valt niet goed bij de familie. "Geen van haar dochters praat nog met haar, ook Honey Boo Boo niet", gaat de bron verder. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Familie Honey Boo Boo vreest voor leven mama June

Afgelopen maart werden June en Geno in de boeien geslagen wegens het in bezit hebben van drugs en drugstoebehoren. Geno werd ook beschuldigd van huiselijk geweld. In de nasleep hiervan kreeg Junes 19-jarige dochter Pumpkin de voogdij over haar 14-jarige zusje Honey Boo Boo. "Ze verkoos Geno boven haar dochters", vertelt de bron. "Ze houdt van de aandacht en geeft echt alleen om zichzelf. En dat weet haar familie maar al te goed." 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore