Entertainment

Jamai Loman stopt met All Together Now

30 augustus 2019 09:58
Beeld © RTL/Videoland

Het RTL-programma All Together Now krijgt een nieuwe presentator. Dat heeft Jamai Loman (33) zojuist zelf bevestigd op Instagram.

"Na een succesvol eerste seizoen van All Together Now heb ik besloten (...) te stoppen bij de show"

Vanwege een overvolle agenda is de altijd vrolijke Jamai genoodzaakt om het stokje door te geven aan niemand minder dan... Gerard Joling. "Na een succesvol eerste seizoen van All Together Now heb ik besloten, ivm een drukke agenda van o.a het opnemen van andere nieuwe leuke programma’s, te stoppen bij de show", deelt de presentator mee op zijn Instagram.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jamai haalt megabedrag op met Nijmeegse Vierdaagse

Chantal Janzen, wie ook al in het eerste seizoen de presentatie op zich nam, blijft wel bij het programma betrokken en gaat samen met Geer het tweede seizoen presenteren. Iets waarmee Jamai haar heel veel succes wenst. Zo eindigt hij de post, gevolgd met een smiley.

Fans vinden het eeuwig zonde dat de presentator afstand neemt van het programma. "Oh jammer Jamai! Je deed het zó leuk! Meer Jamai op tv!", klinkt het. En een ander schrijft: "Jammer! Je deed het echt leuk." Gordon reageert ook onder de post: "Wat zal je blij zijn!", grapt hij met een knipoog. 

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Noble van The Voice Senior is terug in All Together Now

Eerder sprak Jamai nog vol enthousiasme over een tweede seizoen.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore