Entertainment

Hoe gaat het nu met de koppels van Love Island?

29 augustus 2019 16:07
Beeld © Arnout Bracke

Hoewel Love Island slechts twee winnaars kent, gingen de overige kandidaten niet met lege handen naar huis. Alle koppels verlieten Gran Canaria met gevoelens. Inmiddels zijn we twee maanden verder en is het tijd om de balans op de maken. Wie zijn er nog altijd samen? En voor wie was het slechts een vakantieliefde?

1. Martin en Sebastiana

Hoewel ze vanaf dag één de onverslaanbare winnaars van het programma leken, kwam afgelopen week het nieuws dat Martin en Seba niet langer meer een item zijn. Via Instagram brachten de Love Island-sterren het nieuws naar buiten. "Ik zal Martin altijd blijven steunen en er zijn no hard feelings", eindigde de verdrietige Sebastiana haar bericht. Hoewel ze twee geweldige maanden samen hebben gehad, was er volgens haar geen passie meer.

"Het is niemands fout, maar we zijn allebei vergeten dat we ervoor moesten werken om het vuur aan te houden", stelde ze in een YouTube-video over de breuk.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Love Island-Chey heeft het gehad: 'Iedereen vindt mij nep'

2. Aleksandra en Denzel

Bij wie het vuur nog altijd niet gedoofd is, is Aleksandra en haar grote liefde Denzel. De gelukkige winnaars van het programma kunnen geen toekomst zonder elkaar voorstellen. Via Instagram liet Aleks weten “gelukkiger dan ooit” te zijn. “Deze liefde geeft mij letterlijk kracht om te leven en om mijn doelen te bereiken. Aan iedereen die al lang alleen is en net zo naar liefde snakt als ik een tijd geleden. Geloof mij, de liefde is dichterbij dan je denkt.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Schokkend: Love Island-koppel Sebastiana en Martin uit elkaar

3. Kelly en Matthy

Hoewel de vlinders bij Kelly en Matthy tegen het einde van het programma nog rustig waren, zijn de twee inmiddels steeds dichter naar elkaar toe aan het groeien. Zo was het duo afgelopen week nog samen bij Mysteryland en schreef Kelly trots te zijn op het feit dat ze zijn vriendinnetje is.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Fans weten het zeker: Monica Geuze gaat Love Island presenteren

4. Stenn en Rowéna

Wie ook nog still going strong gaan, zijn Stenn en Rowéna. Ondanks hun leeftijdsverschil lijkt het stel elkaar te hebben gevonden. “Hou van jou”, schrijft de beauty bij een foto van hen samen. “Bedankt voor dit sprookje.”

Wie de finale nét niet haalde zijn Lotte en Jarne. Hoewel de twee voor elkaar gemaakt leken, bleken ze toch te veel te verschillen. RTL Boulevard sprak hen net na hun exit.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore