Entertainment

Welkom aan boord: Eddy Zoëy nieuwe presentator RTL Boulevard

29 augustus 2019 16:01 Aangepast: 29 augustus 2019 16:01
Beeld © ANP

Eddy Zoëy (52) zal vanaf maandag 2 september te zien zijn als presentator van RTL Boulevard. Dat is zojuist bekendgemaakt tijdens de najaarspresentatie van RTL.

"Ik ben part of the team"

Eddy Zoëy zal net als Ruben Nicolai, Vivienne van den Assem, Marieke Elsinga en Bridget Maasland naast Luuk Ikink presenteren. Eddy heeft er in ieder geval zin in. "Ik ben part of the team. Een van de hosts", aldus de presentator. "Ik vind het erg leuk."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Carlo Boszhard nieuwe presentator Married at First Sight

Eddy is een echte televisieveteraan. Hij begon zijn carrière in de muziek, maar was vanaf 1997 ook op televisie te zien. De Twentenaar begon als verslaggever bij TV-Oost en stapte in 1998 over naar BNN. In 2009 verruilde hij de omroep voor RTL. Hier presenteerde hij programma's als Expeditie Robinson en natuurlijk Take Me Out. Het was de afgelopen jaren een beetje stil rond de presentator. Hij was wel te zien in films als Misfit en Spangas in Actie, maar met grote televisieklussen was hij even klaar. Nu is het tóch weer gaan kriebelen bij Eddy. Superleuk dus, dat hij vanaf maandag 2 september te zien zal zijn als presentator van RTL Boulevard.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore