Entertainment

Sam Smith en Renée Zellweger samen in de studio

29 augustus 2019 06:16 Aangepast: 29 augustus 2019 08:02
Beeld © WW Entertainment

Op de soundtrack van de biopic over Judy Garland staat een duet van Sam Smith (29) en hoofdrolspeelster Renée Zellweger (50). De twee zingen samen het nummer Get Happy.

“Het was een eer dit met Renée op te nemen en een hoogtepunt in mijn carrière dat ik nu op een bepaalde manier ook een beetje met Judy zing”

De zanger is al langer fan van Judy Garland, zo verklaart hij tegenover People. "Toen ik 17 was heb ik voor school een project over Judy Garland gedaan, en ik verloor mezelf meteen in de magie van Judy en haar geweldige verhaal. Ze is altijd een icoon gebleven in mijn leven. Het was een eer dit met Renée op te nemen en een hoogtepunt in mijn carrière dat ik nu op een bepaalde manier ook een beetje met Judy zing."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Sam Smith vindt vrede met zichzelf

Van het voorjaar werd bekend dat de actrice voor de film niet alleen in de huid van Judy Garland kruipt, maar ook de soundtrack zingt. Hoewel het de eerste keer is dat de actrice een heel album uitbrengt, was ze wel eerder al te horen op soundtracks. Zo zong ze ook in de films Chicago en Down With Love.

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Renée Zellweger straalt als nooit tevoren als Judy Garland

De film Judy vertelt het verhaal van de icoon, die in 1969 op 47-jarige leeftijd overleed aan een overdosis. De filmster is vooral bekend door haar rol in The Wizard Of Oz (1939), maar was ook te zien in de eerste remake van A Star Is Born (1954) en Meet Me In St. Louis (1944).

De biopic is in november in de Nederlandse bioscopen te zien.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore