Entertainment

Shawn Mendes start eigen foundation

29 augustus 2019 03:51 Aangepast: 29 augustus 2019 07:55
Beeld © Getty Images

Shawn Mendes (21) wil fans en andere generatiegenoten helpen iets goeds te doen in de wereld. De zanger heeft daarom de Shawn Mendes Foundation opgericht, zo maakte hij woensdag bekend op sociale media.

“Onze generatie heeft het in zich de toekomst van de planeet te veranderen”

"Ik wil al heel lang meer aandacht schenken aan zaken die mijn fans aan het hart gaan en hen helpen hun stem te laten gelden", zo laat de zanger weten.

"Onze generatie heeft het in zich de toekomst van de planeet te veranderen, en kan een verandering inzetten waarvan veel generaties erna kunnen profiteren. Ik ga samenwerken met mijn fans om hen een platform te geven en de middelen om actie te ondernemen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Shawn Mendes en Camila Cabello nog steeds bovenaan

De stichting trapt af met campagnes voor twee goede doelen: SickKids, een Canadese organisatie voor zieke kinderen, en REVERB, een nonprofit die artiesten helpt hun tournees milieuvriendelijker te maken.

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Shawn Mendes zet tattoo na idee van fan

Fans van de 21-jarige wilden graag meer weten over zijn nieuwe organisatie; niet lang na de bekendmaking lag de site van de Shawn Mendes Foundation er wegens het grote aantal bezoekers plat.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`