Entertainment

Eerste relatie officieel gesneuveld op Temptation Island VIPS

29 augustus 2019 08:17 Aangepast: 29 augustus 2019 13:20
Beeld © RTL/Videoland

Het is officieel: de eerste relatie is verbroken op Temptation Island. De VIPS hebben het allemaal erg moeilijk met de afstand, maar voor één stelletje is het helemaal gedaan. Wanneer Thomas volledig over de schreef gaat, pakt Yasmin de biezen.

“Ik denk dat het toch wel een soort wraakactie is”

“Voor mij kan het toch niet meer erger”, aldus Yasmin. “Ik hoop voor de andere meisjes dat ze geen slechte beelden krijgen. Ik hoop gewoon dat zij er allemaal wel goed uitkomen.” Gelukkig kan de inmiddels ex-vriendin van Thomas steun vinden bij haar grootste temptation, Stuwey. 

Daniëlle en Thomas hebben het op het andere eiland erg naar hun zin samen. “Ik denk dat het toch wel een soort wraakactie is”, aldus de YouTuber. “Ik maak er wat moois van.” Uiteindelijk eindigen de twee samen op de kamer en lijkt het erop dat ze het erg gezellig hebben in de badkamer, waar geen camera’s bij zijn...

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

EOTB-sterren en Temptation-Deborah bundelen krachten op tv

Maar zij zijn niet het enige stel dat het lastig krijgt. Het lijkt er sterk op dat Damian een échte klik heeft met zijn grootste verleiding, Djamiah. “Ik speel geen spel”, meent de blondine over haar gevoelens voor de tv-persoonlijkheid. “Ik heb het heel gezellig met m’n temptation”, vertelt Damian erover. 

De echte stress slaat pas toe bij het derde kampvuur van de meiden. Liessinde moet huilen om het stiekeme gedrag van haar Orpheo en Pommeline is bang dat Fabrizio verliefd wordt op Julia. Het zit allemaal niet mee. Ook Shirley heeft het zwaar: “Hij is zo egoïstisch altijd en daar kan ik echt niet tegen.” 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Temptation-Liessinde was bang voor Laetitia

De beelden van Yasmin zijn, uiteraard, het heftigst. “Maar ik ben blij dat ik het heb gezien”, legt ze uit. De blondine hoopte al dat hij echt vreemd zou gaan, “dan laat ‘ie alleen maar zien aan heel Nederland wat voor sukkel het is en dat ‘ie geen enkele vrouw ooit verdient.” Het is duidelijk: de eerste relatie is gesneuveld op Temptation Island. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Temptation-Morgan openhartig over aanstaande vaderschap

Krijg je geen genoeg van Temptation Island VIPS? Bekijk dan de nieuwste Gossip-aflevering met Liessinde. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore