Entertainment

Luuk Ikink en echtgenote komen met eigen ochtendpodcast

28 augustus 2019 13:50 Aangepast: 28 augustus 2019 14:05
Beeld © ANP

Luuk Ikink (36) en zijn vrouw Simone Wijnands (35) slaan de handen ineen. Dit keer gaat het duo een podcast maken op de vroege ochtend en deze zal via verschillende sites te beluisteren zijn.

"Ik begin straks mijn werkdag met een kop koffie, een goed ontbijt en wat pittige discussies met mijn vrouw. Zin in!"

Luuk en Simone maken vanaf 3 september elke werkdag de podcast OchtendPod. Die zal te beluisteren zijn via het Algemeen Dagblad en de regionale titels van De Persgroep. Het nieuws van de dag zal elke ochtend twintig minuten lang centraal staan en opgenomen worden in Huize Ikink. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Gaby Blaaser heeft een speciale boodschap voor Luuk Ikink

Naast (regionaal) nieuws zullen ook sport en entertainment onder handen genomen worden. Het voelt als vanouds voor het stel, dat elkaar leerde kennen op de School voor Journalistiek. "De eerste radioshow die we ooit maakten, maakten we daar, samen. We hadden toen nooit kunnen bedenken dat we zeventien jaar later, twee kinderen en een huwelijk verder, samen een dagelijkse ochtendshow-podcast zouden gaan maken", aldus Simone. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Luuk Ikink & Humberto weer herenigd in nieuwe show

Ook Luuk is enorm enthousiast over de samenwerking. "Ik begin straks mijn werkdag met een kop koffie, een goed ontbijt en wat pittige discussies met mijn vrouw. Zin in!", legt hij uit. "Het is tijd voor een dagelijkse ochtend-podcast en ik ben blij dat ik die samen met Simone mag gaan maken." Vanaf 3 september is OchtendPod elke ochtend vanaf 06.00 uur te horen via AD en andere podcast-apps. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore