Ga naar de inhoud
Entertainment

Zara-Lizzy niet meer te zien in vlogs Monica Geuze

Beeld © ANP

Een drastisch besluit voor Monica Geuze (24): ze heeft de keuze gemaakt om minder van Zara-Lizzy te laten zien in haar video's. De vlogster wijdt er een hele video aan om haar besluit te onderbouwen.

"Dat voelt helemaal niet zo chill"

Monica legt uit dat ze haar dochter Zara-Lizzy en haar stiefzoon Mason minder gaat filmen. Het eerste jaar van Zara-Lizzy heeft ze wel steeds vastgelegd. Toen de kleine meid een jaar werd, plaatste ze zelfs een soort samenvatting van het eerste jaar met daarin alle hoogtepunten. Nu haar meisje ouder wordt, is Monica van mening veranderd. Ze merkt hoe haar dochter steeds meer een eigen persoonlijkheid krijgt en daarom vindt ze het belangrijk om Zara-Lizzy te beschermen. "Ik heb het idee dat ze dan veel kwetsbaarder is. Dat voelt helemaal niet zo chill."

Monica
Lees ook:
Monica Geuze supertrots: 'Zara-Lizzy kan lopen'

Daarnaast wil ze van haar dochter ook geen BN'er maken. Lars en Monica genoten namelijk erg van hun vakantie in het buitenland waar ze niet steeds aangesproken werden. "Wij hebben daar zelf voor gekozen, maar zij kiest daar obviously niet voor." 

Fans van Zara-Lizzy hoeven niet bang te zijn dat ze haar nooit meer zullen zien. "Ze is wel het grootste part van ons leven en ik heb nu eenmaal besloten mijn leven te delen met jullie. Ik ga het zo veel mogelijk beperken."

Zoet!
Lees ook:
Zoet! Zara-Lizzy viert haar eerste verjaardag in stijl

Mo vindt het wel jammer: "Het zijn natuurlijk ook een soort herinneringen die je vastlegt en dat is leuk voor later om te zien." Maar dan bedenkt ze zich dat ze ook video's kan maken van Zara-Lizzy zonder deze te hoeven delen met haar volgers. "Ik kan natuurlijk ook dingen filmen zonder ze aan het publiek tentoon te stellen."

Je ziet het het betoog van Monica vanaf 26:33.