Entertainment

Taylor Swift, Ariana Grande en Billie Eilish grote winnaars VMA

27 augustus 2019 07:07 Aangepast: 27 augustus 2019 08:28
Beeld © ANP

Taylor Swift, Ariana Grande en Billie Eilish zijn de grote winnaars geworden van de 36e MTV Video Music Awards. De zangeressen wonnen tijdens de ceremonie in Newark allemaal drie prijzen.

Taylor ging er met de belangrijkste award van de avond, die van Video Of The Year, vandoor voor You Need To Calm Down. Ook won ze in de categorieën Video For Good, opnieuw met You Need To Calm Down, en Best Visual Effects voor Me! met Brendon Urie.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ariana Grande keert terug naar plek van aanslag

Ariana Grande werd uitgeroepen tot Artist Of The Year, haar laatste single Boyfriend met Social House won in de categorie Song of Summer en haar video van 7 Rings kreeg een prijs voor Best Art Direction. Billie Eilish kreeg de beroemde MTV VMA-maanmannetjesawards voor Best New Artist, Push Artist of the Year en Best Editing.

Andere meervoudige winnaars waren Shawn Mendes en Camila Cabello die met hun hit Señorita scoorden in Best Collaboration en Best Cinematography. Lil Nas X' Old Town Road werd uitgeroepen tot Song of the Year en kreeg ook een prijs voor Best Direction. De Zuid-Koreaanse boyband BTS won in de categorieën Best K-Pop en Best Group.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Taylor Swift pleit voor gelijke rechten in VMA-speech

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore