Entertainment

Mariah Carey had bizarre eisen voor haar kleedkamer

26 augustus 2019 08:58 Aangepast: 26 augustus 2019 10:43
Beeld © ANP

De geruchten dat Mariah Carey hoge eisen stelt aan haar kleedkamer voor optredens, doen al jaren de ronde. Maar volgens de Australische presentator Ian Dickson had de zangeres ooit een wel heel bijzondere voorwaarde voordat ze zou verschijnen in een tv-show.

"Een van de verzoeken die we van haar team kregen was dat er in haar kleedkamer twaalf witte labradorpuppy's moesten zitten"

Mariah zou langskomen in een Britse talkshow en liet van tevoren wel even weten in welke staat haar kleedkamer moest zijn. "Een van de verzoeken die we van haar team kregen, voordat ze zou optreden bij de zender, was dat er in haar kleedkamer twaalf witte labradorpuppy's moesten zitten", vertelde Ian lachend in het programma Celebrity Name Game.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Mariah Carey feliciteert Lil Nas X met verbreken van haar record

Over de zangeres wordt vaker gefluisterd dat ze een behoorlijke diva is achter de schermen. Zo zou ze altijd dezelfde temperatuur willen in haar kleedkamers en zou haar personeel de dag voor een concert enkel met briefjes en gebaren met haar mogen communiceren zodat ze haar stem kan sparen.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore