Ga naar de inhoud
Entertainment

Dionne Stax neemt met brok in haar keel afscheid van NOS

Beeld © ANP

Dionne Stax (34) heeft haar laatste NOS Journaal gepresenteerd en nam hiermee afscheid van de omroep en alle kijkers van het journaal. Het werd de presentatrice aan het einde toch wat te veel.

"Ik hoop u snel weer te zien, maar dan bij een andere omroep"

“Dit was mijn laatste journaal. Twaalf jaar geleden kwam ik binnen als stagiair en zometeen verlaat ik hier de studio met veel mooie herinneringen, lessen en ervaringen. Hiervoor wil ik de NOS bedanken.” Dionne vervolgde met het bedanken van al haar collega’s, zowel voor als achter de schermen. Aan het einde richtte ze zich tot de kijker: “Ik wil ook u bedanken voor het kijken en de lieve reacties. Ik hoop u snel weer te zien, maar dan bij een andere omroep namelijk AvroTros.” Als Dionne voor de laatste keer de uitzending afsluit, kan ze met moeite haar tranen bedwingen en heeft ze het hoorbaar moeilijk.

Emotioneel:
Lees ook:
Emotioneel: Dionne Stax neemt na twaalf jaar afscheid van NOS

Twaalf jaar lang was Dionne een van de vaste gezichten van het NOS journaal, totdat ze halverwege juni kiest voor een nieuwe werkplek bij de AvroTros. Ze gaat ze aan de slag voor de radio én ze wordt op televisie het nieuwe gezicht van het populaire programma DNA Onbekend. Daarbij wordt er ook hevig gespeculeerd over of Dionne een van de presentatoren van het Eurovisie Songfestival zal worden, maar is voorlopig nog geen uitsluitsel over. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore