Entertainment

Temptation-Julia doet boekje open over Fabrizio

22 augustus 2019 17:57
Beeld © YouTube-kanaal Concentrate Velvet

Het liefdesleven van Fabrizio houdt heel Nederland en België in zijn greep. Samen met Pommeline deed hij mee aan Temptation Island VIPS, maar hun relatie was niet bestand tegen de verleiding in het programma. Fabrizio werd na de opnames met verleidster Julia gespot. Zij vertelt nu wat er precies tussen hen speelde.

"Dat was blijkbaar een heel romantisch dagje, maar dat heb ik even gemist"

In een nieuwe video van Concentrate Velvet wordt de verleidster het kampvuur aan de schenen gelegd. Hoe zit dat nou tussen haar en 'kleurplaat' Fabrizio? "Daar kan ik best kort over zijn", legt Julia uit. "Ben jij gewoon nooit met vrienden naar Walibi gegaan? Walibi was gewoon zomaar. Het strand ook."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Temptation-Cheyenne had na opnames seks met Thomas Cox

Volgens Julia waren zij en de tatoeëerder gewoon vrienden die samen leuke dingen deden. "Het was super lekker weer en we dachten gewoon: laten we naar het strand gaan, zoals elk logisch nadenkend mens." Ze kan de pikante kiekjes op het strand dan ook makkelijk verklaren. "Dat doe je natuurlijk niet in je ski-pak, maar in je bikini en zwembroek. En je gaat ook naast elkaar liggen en niet tien meter afstand houden en gaan schreeuwen naar elkaar. Heel asociaal."

Van een romantische zwemdate was dus volgens Julia absoluut geen sprake. "Toen lagen we 'innig bij elkaar met weinig kleding'. Dat was blijkbaar een heel romantisch dagje, maar dat heb ik even gemist."

Je ziet het hieronder vanaf 3:48.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Temptation-Thomas en Danielle hebben het erg 'gezellig'

Fabrizio werd na zijn afspraakjes met Julia weer met een nieuwe schone aan zijn zij gespot: Maithé. Het twintigjarige Vlaamse model en de hartenbreker gingen niet samen naar Walibi, maar Fabrizio deed er nog een schepje bovenop. Hij nam haar mee naar Disneyland. Het prille liefdesgeluk was alleen geen lang leven bespaard, slechts enkele dagen later was het alweer uit.

Krijg je geen genoeg van Temptation Island VIPS? Bekijk dan de nieuwste Temptation Gossip waar Ferry Doedens verleider Stuwey aan de tand voelt. Hij geeft eerlijk zijn mening over Yasmin en Thomas en praat open over een heftig ongeluk.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Temptation-Stuwey haalt uit naar Thomas

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore