Entertainment

'Nieuwe vriend Sylvie Meis is een bedrieger'

22 augustus 2019 11:04 Aangepast: 22 augustus 2019 11:55
Beeld © ANP

Niet lang geleden wordt op een indrukwekkende wijze bekend gemaakt dat stijl-icoon Sylvie Meis weer tot over haar oren verliefd is op een nieuwe man. Op een aantal romantische kiekjes tijdens haar vakantie in St. Tropez straalde het geluk er vanaf en ook in de Grazia vertelt ze hoteldebotel te zijn. Maar nu wordt de blondine gewaarschuwd voor de 'zogenaamde' rijke kunstenaar.

“Iedereen kan beweren een kunstwerk aan Jay-Z verkocht te hebben. Wie controleert dat?”

Vandaag is het Duitse entertainmentblad Closer uitgekomen, waarin de Hamburgse kunstwereld Sylvie waarschuwt voor haar nieuwe lover. Niclas, die eigenlijk Norbert Zerbs heet, wordt in het blad afgeschilderd als bedrieger en blijkt niet te zijn wie hij zegt dat hij is. Het liefje van Syl zou namelijk een groot aantal gaten in zijn CV hebben en is helemaal niet zo'n rijke kunstenaar. De 40-jarige geliefde schijnt alleen met Sylvie te zijn om zichzelf bekender te maken.

Miniatuurvoorbeeld
LEES MEER:

Sylvie Meis beklaagt zich over luxe gratis vakantie

De 41-jarige presentatrice schrijft in haar column in de Grazia dolgelukkig te zijn met de 40-jarige mysterieuze man. “Ik ben heel gelukkig. In de wolken, haha. I’m walking on sunshine. Ik denk dat de foto’s wel voor zich spreken.” Maar nu lijkt de liefde allemaal maar schijn. De prijzen van zijn kunstwerken die voor tienduizenden euro’s verkocht zouden worden, blijken namelijk niet te kloppen.

Miniatuurvoorbeeld
LEES MEER:

ZIEN: Sylvie Meis is living the dream

Een voormalige vriend van de nieuwe vlam van Sylvie doet een boekje open. “Iedereen kan beweren een kunstwerk aan Jay-Z verkocht te hebben. Wie controleert dat?” Daarnaast is het gebruikelijk dat kunstenaars onderling werk van elkaar kopen, zonder af te rekenen. "Ze geven alleen aan een bepaald bedrag betaald te hebben, dat drijft de prijs op en maakt dat een bepaalde kunstenaar op die manier gewild wordt.” Wat opvalt is dat de kunstenaar in juli, toen zijn relatie met Sylvie naar buiten kwam, opeens op plek 24 op Artnet kwam te staan. Op de website wordt een Top 300 bijgehouden van welke kunstenaars wereldwijd het meest in trek zijn.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore