Entertainment

Temptation-Thomas en Danielle hebben het erg 'gezellig'

22 augustus 2019 20:19 Aangepast: 22 augustus 2019 20:23
Beeld © Videoland/RTL

Het was een hete aflevering van Temptation Island VIPS. Waar we vorige week zagen hoe Yasmin en Stuwey een zeer intiem moment hadden, begint ook deze aflevering goed. Nieuwkomer Liessinde heeft krijgt namelijk direct beelden van haar vriend Orpheo te zien, maar die lijken haar niet veel te doen.

"Als ik een rotgevoel heb, dan vind ik ook dat hij een rotgevoel moet hebben"

Op de beelden is te zien hoe Orpheo intiem danst met een van de verleidster, maar Liessinde schuift het af op “lekker aan het genieten.” Yasmin moet haar hart luchten en vertelt tegen Liessinde waarom ze met Stuwey heeft gezoend. “Als ik een rotgevoel heb, dan vind ik ook dat hij een rotgevoel moet hebben.” Volgens Yasmin had ze dit nooit gedaan als Thomas zich anders had gedragen. In de villa van de mannen krijgt Thomas te zien wat er zich allemaal heeft afgespeeld bij de vrouwen en weet hij dus ook dat de vuurpijl van de avond ervoor, voor hem bedoeld was. De beelden komen zichtbaar als een verrassing. “Ik wilde huilen, maar er kwamen geen tranen”, vertelt hij tegenover de camera. “Ik voel me voor lul gezet en heel verdrietig dat het voorbij is.” Hoewel Thomas er kapot van is, is daar Danielle. Alle pijlen van Cox zijn nu op haar gericht. Ook Yasmin lijkt ook over de breuk heen te zijn en geniet van haar date met Stuwey.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Temptation-Stuwey doet boekje open over drankgebruik Channah

Als Thomas denkt dat de camera’s niet aanstaan, lijkt het moment daar voor een eerste zoen met verleidster Danielle. Toch blijft het bij enkele kusjes, maar niet lang daarna belanden ze toch bij elkaar in bed. “Ik zou zomaar bij jou kunnen slapen”, horen we Thomas zeggen. Hoewel het hierbij zoenen en ‘knuffelen’ bleef, begint het bij Thomas wel te kriebelen. Figuurlijk dan. Terwijl de dames zich klaarmaken om een avond vol feest in te gaan, staat ineens Yolanthe bij het viertal op de stoep en neemt Liessinde mee. Het is namelijk tijd voor het nieuwe stel om de confrontatie met de verleiders aan te gaan. Ditzelfde geldt voor Orpheo die door Kaj wordt opgehaald. 

Liessinde krijgt drie verleidsters voor de kiezen, terwijl er vier mannen bij Orpheo komen buurten. Na deze confrontatie is het tijd om te feesten. Bij de heren is er heuse full moon party en Thomas en Orpheo nemen het er flink van. Orpheo heeft het naar eigen zeggen nogal zwaar.  Terwijl de avond het einde nadert, is daar ineens een vuurpijl. Na een lange dag is het Thomas gelukt: Hij en Danielle staan, te midden van alles en iedereen, te zoenen op de bar en Yasmin weet gelijk dat deze voor haar is.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Een nieuw stel, squats en vuurwerk in Temptation Island VIPS

Kun je geen genoeg krijgen van Temptation Island VIPS? Bekijk hieronder dan Temptation Gossip. In de laatste aflevering vertelt verleider Stuwey namelijk alles over die ene zoen met Yasmin. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore