Entertainment

Vader Angelina Jolie: Trump beste president van deze eeuw

20 augustus 2019 04:14 Aangepast: 20 augustus 2019 07:53
Jon Voight Beeld © ANP

Acteur Jon Voight is nog altijd groot fan van de Amerikaanse president Donald Trump. In een video die hij maandag op sociale media plaatste, noemt de acteur de staatsman zelfs de beste president van deze eeuw.

"Hij houdt niet alleen van ons land, de Verenigde Staten van Amerika, maar hij heeft veel liefde voor mensen uit alle landen"

In het twee minuten durende filmpje zegt de Ray Donovan-ster (80) onder meer: "President Trump is een man van waarheden, van liefde en gerechtigheid voor het Amerikaanse volk en voor de mensen in het heilige land, Israël. Hij houdt niet alleen van ons land, de Verenigde Staten van Amerika, maar hij heeft veel liefde voor mensen uit alle landen." In zijn videoboodschap zegt Voight te bidden voor nog vier jaar de "kracht, toewijding, kennis en waarheden" van Trump.

Miniatuurvoorbeeld
LEES MEER:

Jon Voight: Cyrus en LaBeouf promoten verraad

Jon Voight is één van de weinige uitgesproken Trump-aanhangers in Hollywood. In mei plaatste hij ook al eens een video om hem te prijzen. De president heeft blijkbaar wel iets aan ontzag ingeboet bij de acteur: toen noemde Voight Donald Trump nog de beste president sinds Abraham Lincoln.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore