Entertainment

Déze BN'ers stonden dit weekend te stampen op Lowlands

19 augustus 2019 11:42 Aangepast: 19 augustus 2019 14:42
Famke Louise Beeld © Instagram Famke Louise

Afgelopen weekend was het weer zover. De 27ste editie van een van de bekendste festivals van Nederland ging van start; Lowlands. Duizenden mensen gingen met gezonde tegenzin naar het evenement, om er vervolgens achter te komen dat het gelukkig nauwelijks heeft geregend. Het was daarom weer een groot succes. Deze BN'ers zullen dan ook met een enorme kater wakker worden vandaag.

"Dit helpt echt niks om niet herkend te worden dus nu zie ik er gewoon voor saus idioot uit"

Afgelopen weken stonden de bladen er vol mee: duizenden kaartjes worden voor een prikkie verkocht, omdat het zou gaan stormen tijdens Lowlands. Goed nieuws voor de doorzetters: het bleef droog en iedereen heeft genoten van de meest fantastische optredens. Deze BN'ers namen ons via hun Instagram mee op hun heftige weekend. 

TV-icoon Tim Hofman plaatst een foto op Instagram waar hij onherkenbaar is. Althans, dat was de bedoeling. De #BOOS-presentator geeft toe dat het minder goed gelukt is dan gehoopt. "Dit helpt echt niks om niet herkend te worden dus nu zie ik er gewoon voor saus idioot uit", schrijft de 31-jarige bij zijn foto. Maar Tim was niet alleen op het festival. Zijn knappe vriendin Lize Korpershoek staat ook te stralen op social media. 

Miniatuurvoorbeeld
LEES MEER:

Broer Tim Hofman gescout voor Holland's Next Top Model

De enige echte diva Famke Louise slaat nooit een feestje over. Ze heeft daarom Lowlands natuurlijk ook geen moment aan zich voorbij laten gaan! Met weer een spraakmakend hippe outfit en een grote zonnebril op haar neus, heeft ze iedereen weer gek gemaakt afgelopen weekend. "Zakken op Lowlands", schrijft de zangeres bij het leuke kiekje. 

Miniatuurvoorbeeld
LEES MEER:

Baas Lowlands tevreden over 27ste editie

Ook oud Expeditie Robinson-presentator Dennis Weening was aanwezig op het dancefestival. De 42-jarige radio-dj heeft er gisteren dan ook alweer drie volle dagen opzitten! Veel bekende gezichten wensen hem dan ook veel sterkte. "Hou vol!", schrijft Jan Versteegh en ook Nicolette Kluivert moedigt hem aan: "Go go go!" Veel mensen zijn dan ook helemaal niet jaloers, wetende dat hij er zoveel dagen op heeft zitten. "Oeh ik krijg al hoofdpijn als ik je zie", stelt zijn collega Evi Hanssen. 

View this post on Instagram

Lowlands dag drie of nie? @stellacoco

A post shared by Dennis Weening (@dennisweeningofficial) on

Ook de Hij Is Van Mij-zangeres Maan is niet zonder slag of stoot het weekend doorgekomen. Zij heeft meerdere story's op haar Instagram gezet, waardoor iedereen kan meegenieten van haar avonturen op het festival. Zo zien we dat de brunette staat te stralen bij het concert van A$AP Rocky. En dat heeft hilarisch beeldmateriaal opgeleverd! Zo schrijft ze namelijk dat ze nog nooit in zoveel moshpits heeft gestaan. "Meine gute", schrijft het liefje van Tony Junior. 

Miniatuurvoorbeeld
LEES MEER:

Maan en Roel van Velzen zingen bij viering 75 jaar vrijheid

Maan op Lowlands Maan op Lowlands

Ook onze favoriete top hockeyster Ellen Hoog stond ballen hoog te houden op het driedaagse festival. Dat zij en haar liefje Kelvin de Lang zich slecht voelen deze maandagmorgen komt dan ook niet als een verrassing. "Hier vertelde Ellen Hoog dat ik mij maandag slecht zou voelen... Ze had gelijk!", schrijft de voetballer bij het lieftallige kiekje. 

En niet alleen het tienervolk stond op het festival te raven, ook Angela Groothuizen heeft genoten van een weekend met de beste optredens. En ondanks dat het ongetwijfeld een heftig weekend is geweest, is ze naar eigen zeggen nog "redelijk fris."

En dat de BN'ers ook vooral van elkaars aanwezigheid hebben genoten, is duidelijk te zien op de nieuwste post van Tim Hofman. Op deze te gekke plaat wordt ook duidelijk dat niemand minder dan Kaj Gorgels ook aanwezig was op hét evenement van het jaar. "Was maar 20 minuten ofzo met deze groep maar wat maakt jullie dat nou uit",  zet de tv-icoon op Instagram waarop Kaj weer een scherp antwoord op heeft: "De gezelligste 20 minuten van je leven! Waar sta je? Linksvoor?"

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore