Entertainment

Katy Perry wederom beschuldigd van seksueel wangedrag

17 augustus 2019 11:52 Aangepast: 17 augustus 2019 12:21
Beeld © ANP

Katy Perry is voor de tweede keer deze week beschuldigd van ongepast seksueel gedrag. De Russische presentatrice Rossiyskaya Gazeta zegt tegen Russische media dat de zangeres zich aan haar heeft opgedrongen tijdens een feestje.

"Het lukte me om me met kracht te verweren"

"Ik was ooit uitgenodigd voor een privéfeestje met Katy Perry waar ze mij, in behoorlijk aangeschoten toestand, koos als object om haar passie op te botvieren", aldus de 43-jarige presentatrice, die beweert dat de 34-jarige Katy haar probeerde te zoenen. "Het lukte me om me met kracht te verweren en Katy vond gelijk een nieuw doelwit om te zoenen, te knuffelen en tegenaan te schuren." Wanneer de avond in kwestie zich precies afspeelde, is niet duidelijk.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Katy Perry onder de loep vanwege seksueel wangedrag

Eerder deze week zei ook acteur Josh Kloss dat de zangeres zich tegen hem had misdragen. Josh, die meespeelde in haar videoclip Teenage Dream, schreef op Instagram dat Katy zijn broek en ondergoed heeft uitgetrokken voor het oog van een groep omstanders.

De zangeres, die verloofd is met acteur Orlando Bloom, heeft nog niet gereageerd op de beschuldigingen. Eerder kwam Katy ook al onder vuur te liggen vanwege haar extreme geflirt met mannelijke kandidaten in American Idol. Zo kuste het jurylid een 19-jarige jongen na zijn auditie zelfs ongevraagd op de mond toen hij aangaf nooit eerder te hebben gezoend. Hij zei achteraf dat hij zich er "erg ongemakkelijk" bij had gevoeld.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore