Entertainment

Kees Hulst wil Hendrik Groen-film na laatste seizoen

17 augustus 2019 10:25 Aangepast: 17 augustus 2019 12:25
Beeld © ANP

Kees Hulst keert in het najaar terug in Het geheime dagboek van Hendrik Groen. Hoewel dit het tweede en tevens laatste seizoen is van de Omroep MAX-successerie hoeft dit niet het definitieve einde te betekenen. "Het open einde laat ruimte om in de toekomst de handschoen toch weer eens op te pakken", verklapt Hulst in De Telegraaf.

"Het zit in onze gedachten en met hier en daar wat aanpassingen is het niet ondenkbaar."

De acteur, die opnieuw naast André van Duin te zien is, zou het "ontzettend zonde" vinden om niet door te gaan met het verhaal rondom de bewoners van een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord. "Met nieuwe invalshoeken zou er een filmversie van Hendrik Groen mogelijk moeten zijn. Ik ben een groot voorstander van een verhuizing naar de bioscoop", zegt de inmiddels 67-jarige Kees. "Het zit in onze gedachten en met hier en daar wat aanpassingen is het niet ondenkbaar."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Carry Tefsen heeft rol te pakken in nieuwe Hendrik Groen

Maar eerst is het tijd voor een nieuwe serie op televisie. Deze reeks is gebaseerd op het boek Zolang er leven is en pakt de draad op waar seizoen één stopte. "Sommigen overlijden, maar dat ligt natuurlijk voor de hand", zegt Kees over de hoogbejaarde personages. "Dan valt er zo nu en dan weleens iemand af. De achterblijvers van Oud-Maar-Niet-Dood gaan door met de alledaagse bezigheden en strijden nog altijd tegen het strakke regime binnen het bejaardencomplex."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore