Entertainment

Annemarie Keizer deelt haar heftige verhaal met bijzondere foto

16 augustus 2019 15:55 Aangepast: 16 augustus 2019 17:02
Beeld © Instagram: @mrskeizer/@jackieannes

Annemarie Keizer, de vrouw van Simon Keizer, heeft op haar Instagram een bijzondere foto gedeeld. Hiermee vertelt ze over enkele heftige periodes uit haar leven.

“Mijn lichaam moest alle zeilen bijzetten om daarna te herstellen”

Annemarie deelt haar verhaal naar aanleiding van verschillende berichten die ze van haar volgers heeft gekregen. Onlangs plaatste ze een bikinifoto van haarzelf waarop een groot litteken zichtbaar is. “Dat litteken is een erfenis uit 2009 waarin door een prescan een goedaardige tumor ter grootte van een tennisbal werd ontdekt in mijn lever. Uit voorzorg moest eenderde van mijn lever worden verwijderd”, legt ze uit. “Mijn lichaam moest alle zeilen bijzetten om daarna te herstellen. Iets wat het in 2001 ook al had moeten doen. Toen was ik één van de vele aanwezigen in een kroeg waar tijdens Nieuwjaar een brand uitbrak. Ik liep diep tweedegraads brandwonden op waar ik maanden van moest herstellen. En dan was ik nog één van de gelukkigen!”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Simon Keizer loopt bloedende hoofdwond op

Toch noemt ze haar zwangerschap de heftigste rollercoaster die ze heeft meegemaakt. “Wat een veranderingen, wat een heftige bevalling en wat een wonderbaarlijk herstel! Mijn lichaam is dan ook iets wat ik niet voor lief neem. Ik verzorg het goed, vooral in de vorm van voeding en beweging”, aldus Annemarie. Ze besluit haar verhaal met een moraal: “Wees zuinig op je lichaam; je hebt er maar één van.”

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore