Entertainment

Daley Blind verwacht in oktober eerste kindje

14 augustus 2019 20:40 Aangepast: 14 augustus 2019 20:52
Beeld © RTL Boulevard

Het gaat Daley Blind voor de wind. Nadat hij en Candy-Rae Fleur elkaar het ja-woord gaven, onthulde de voetballer ook dat het stel in blijde verwachting is. Tegenover RTL Boulevard verklapt Daley wanneer hij en zijn vrouw de kleine spruit mag verwachten.

"Het was echt een super dag!"

Onlangs stappte hij en zijn grote liefde in het huwelijksbootje. Over deze bijzondere dag vertelt hij: “Het was een leuke dag. We hebben ons nergens druk om hoeven te maken. Alles was in de puntjes geregeld en we hebben echt genoten van elk moment van de dag. Al onze dierbaren vrienden en familie waren aanwezig. Het was echt een super dag!”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Voetballer Daley Blind is getrouwd

Daley maakte een dag na zijn bruiloft via Instagram bekend voor het eerst vader te worden. Hij schreef destijds bij een prachtige foto van hem en zijn kersverse vrouw: "Het ene speciale moment na het andere... wat kan ik zeggen? We zijn met z'n drieën getrouwd. Mijn mooie vrouw, je maakt me zo trots. Ik word vader!"

Miniatuurvoorbeeld
Bekijk ook:

Daley Blind schittert als fashiongoeroe

Of de stervoetballer zich druk maakt over de komst van de kleine Blind vertelt hij tegen RTL Boulevard: “Alles gaat voorspoedig. Ik ben heel veel van ‘het komt wel goed’. Iedereen doet het op zijn eigen manier. Natuurlijk lees ik mezelf wel in, maar ik ziet niet elke avond dikke boeken te lezen. Tot nu toe gaat alles goed en we verwachten in oktober ons eerste kindje”, aldus een trotse daddy to be.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore