Entertainment

Anna Nooshin razend enthousiast over comeback HNTM

14 augustus 2019 15:32
Anna Nooshin en Kim Feenstra Beeld © Instagram Anna Nooshin

Overweldigend nieuws voor modeblogger en presentatrice Anna Nooshin! Met het nieuwe televisieseizoen voor de deur mag zij weer als beeldige presentatrice het nieuwe seizoen Hollands Next Top Model presenteren. Dat maakt zij bekend via haar Instagram.

"We zijn zo enthousiast over het nieuwe seizoen van @hollandsnexttopmodel dat begint op 2 sep op RTL 5"

Naar aanloop van het nieuwste seizoen van HNTM worden er steeds meer rollen bekend. Gisteren is al duidelijk geworden dat grote namen als Famke Louise, Nikkie Plessen en Loiza Lamers de rollen als jurylid mogen vervullen, maar ook Anna Nooshin is natuurlijk onmisbaar voor het programma. Naast een prachtige foto van haar en collega Kim Feenstra schrijft de presentatrice: "We zijn zo enthousiast over het nieuwe seizoen van @hollandsnexttopmodel dat begint op 2 sep op RTL 5."

Miniatuurvoorbeeld
LEES MEER:

Anna Nooshin beschuldigd van cosmetische ingreep

Naast de rollen van bovenstaande modellen, is ook topmodel Kim Feenstra aanwezig. Zij en de Amerikaanse Nigal Barker zijn de vaste juryleden in de nieuwe editie van de zoektocht naar hét nieuwe model van Nederland. Ook werd eerder bekend dat het broertje van Tim Hofman, Sam, meedoet als kandidaat aan dit programma. Holland's Next Top Model is vanaf 2 september te zien op RTL 5 en Videoland. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore